fbpx

Ansök om tidig access

Vi är glada att kunna meddela att vi lanserar Salus mea för ett begränsat antal.

Fyll i din e-postadress för att ansöka om tidig access.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Det här behöver ni för att använda Salus mea

  • Senioren måste ha en iPhone eller iPad
  • Alla anhöriga behöver en iPhone eller iPad med Salus mea appen
  • Alla användares iPhone eller iPad måste ha giltiga SIM-kort med stöd för Mobildata, samtal och SMS

Genom att ansöka om tidig access kommer du att vara först med att använda och påverka utvecklingen för att skapa den bästa tjänsten vi kan. Det här är en ovärderlig hjälp för oss, eftersom det tillåter oss att hitta problem och kraschar innan vi gör tjänsten tillgänglig för alla.

Tidiga användare kommer att få access till Salus mea mobilapp, nya versioner kommer månadsvis ibland även veckovis. Den feedback vi får från tidiga användare gör det möjligt att hitta och åtgärda eventuella problem, synpunkter används också för att skapa ett Salus mea som möter användarnas behov.

Den främsta anledningen till att ansöka om tidig access är att hjälpa oss att skapa den bästa tjänsten vi kan. Som tack för hjälpen kommer alla användare och dess anhöriga att kunna använda Salus mea helt gratis utan tidsbegränsning.

Ange din e-postadress nu så återkommer vi med en inbjudan till tjänsten!

Vi vill vara väldigt öppna här: i de flesta fall kommer det inte att finnas några nya funktioner i versionerna som kommer månadsvis. I vissa sällsynta fall kan vi prova nya funktioner och be om synpunkter, men mestadels kommer nya version lösa problem som användarna har rapporterat.

Nej, använd bara appen som du brukar, lämna gärna synpunkter och rapportera eventuella problem du hittar.
Observera att vi har ett begränsat antal tidiga användare på iOS. Från tid till annan tar vi bort inaktiva användare för att frigöra testplatser för nya användare.

För att ansöka om tidig access är det bara att ange din e-postadress nedan och tryck “Skicka”. OBS! Det finns en gräns för antalet tidiga användare vi kan hantera. Från tid till annan tar vi bort inaktiva användare, så om programmet är fullt nu kan du försöka igen senare.

Du tar bort Salus mea appen från din telefon. Kontakta oss om vi ska ta bort dina personuppgifter.

Som standard skickar vi ett mail när det finns en ny version av appen som ska testas. Om du inte vill ha dessa e-postmeddelanden, klicka på avbeställ som du hittar längst ner i tidigare e-postmeddelanden.

I appen finns knappar “Lämna synpunkter”. Om du klickar på det kan du skicka ett e-postmeddelande där du kan beskriva problemet. I menyn Inställningar > “Kontakta oss” kommer du också att se e-postadressen för rapportering av problem.
Vi kommer inte att svara på enskilda problemrapporter, men alla problem skickas vidare till rätt team, och vi gör vårt bästa för att åtgärda dem. Naturligtvis, ju mer information du kan ge, ju högre chans att vi kan reproducera och fixa ditt problem. I vissa fall kan vi svara och be om ytterligare information.

I vissa fall kan du få problem med de senaste versionerna. Om du gör det, var snäll och låt oss veta vad problemet är genom att rapportera ett problem. Självklart vill du fortfarande använda Salus mea. För att göra detta kan du kontakta oss för att installera en tidigare version av Salus mea. Förhoppningsvis kan hjälpa dig så att det fungerar tills dess att problemet blir löst i kommande version.

Vi är glada att kunna meddela att vi lanserar Salus mea för ett begränsat antal. Genom att registrera dig för tidig access kommer du att vara först med att använda tjänsten, dessutom helt kostnadsfritt!

X